Business Tuning Group

#Grup de elită pentru excelența în afaceri

Title Divider

Business Tuning ® pune la dispoziție instrumentul BusinessTuning Group pentru antreprenorii și managerii de companii din sectorul IMM care vor mai mult de la propria afacere.

Business Tuning Group este un grup de elită pentru excelența în afaceri ce se formează din cel mult 15 membri, antreprenori şi manageri din sectoare de activitate diferite. Aceștia sunt antrenați în mediul online lună de lună pentru a soluționa probleme de business și optimiza propriile afaceri prin dialog de idei şi schimb de experienţă de la egal la egal.
 Participarea la Buiness Tuning Group este disponibilă pe baza unui abonament lunar.

Businespeople at panel discussion in board room

Ia-ți un moment și gândește-te la o problemă presantă care, în această perioadă de criză, creează o gaură financiară în afacerea ta sau la oportunitatea unei creșteri pe care ai vrea să o fructifici dar nu întrevezi cum să o abordezi. Imaginează-ți cum ar fi ca paisprezece alți manageri din diferite sectoare să-și foloseasca experiența și intuiția pentru a se concentra asupra problemelor și oportunităților tale ca să te ajute să dezvolți un plan strategic de acțiune pentru a le aborda cu succes.

Participând lună de lună la Business Tuning Group:

  • Îți recâștigi motivația și optimismul
  • Obții un avantaj competitiv semnificativ pe segmentul tău de activitate
  • Reduci sau chiar elimini barierele care te opresc din creștere, distrag atenția, te costă timp și bani, nu stimulează performanța, sunt demotivante, iți afectează profitul
  • Dezbați cum să menții și să atragi din ce în ce mai mulți clienți
  • Cultivi o prietenie durabilă

Ești interesat de „Business Tuning Group”?

VORBEȘTE CU IULIAN

Iulian va fi bucuros să îți răspundă la întrebări și să îți ofere detaliile de care ai nevoie.

Confidențialitate și informații personale.

Prin completarea și trimiterea oricărui formular, prezent în acest site, sunteți de acord cu posibilitatea contactării dumneavoastră folosind una din metodele prezente în formular, prin email sau telefonic, de către unul din reprezentanții 4 Business Tuning SRL.

*Puteţi anula oricând acest acord prin accesarea formularului GDPR de pe pagina Termeni și Condiții, fapt ce va determina o ştergere a datelor de utilizator colectate.
Iulian Luca
Accredited Master Coach
Webinarul Fluierul Liberului Arbitru JOI 8 OCT 2020 | Ora 14:00
Scroll Up