Business Tuning Group

#Grup de elită pentru excelența în afaceri

Title Divider

Business Tuning ® pune la dispoziție instrumentul BusinessTuning Group pentru antreprenorii și managerii de companii din sectorul IMM care vor mai mult de la propria afacere.

Business Tuning Group este un grup de elită pentru excelența în afaceri ce se formează din cel mult 15 membri, antreprenori şi manageri din sectoare de activitate diferite. Aceștia sunt antrenați lună de lună pentru a soluționa probleme de business și optimiza propriile afaceri prin dialog de idei şi schimb de experienţă de la egal la egal.
 Participarea la Buiness Tuning Group este disponibilă pe baza unui abonament lunar.

Aplică pentru statutul de membru și beneficiezi de 50% reducere timp de 6 luni pentru toate abonamentele Business Tuning Group

 

Businespeople at panel discussion in board room

Ia-ți un moment și gândește-te la o problemă presantă care, în această perioadă de criză, creează o gaură financiară în afacerea ta sau la oportunitatea unei creșteri pe care ai vrea să o fructifici dar nu întrevezi cum să o abordezi. Imaginează-ți cum ar fi ca paisprezece alți manageri din diferite sectoare să-și foloseasca experiența și intuiția pentru a se concentra asupra problemelor și oportunităților tale ca să te ajute să dezvolți un plan strategic de acțiune pentru a le aborda cu succes.

Participând lună de lună la Business Tuning Group:

  • Îți recâștigi motivația și optimismul
  • Obții un avantaj competitiv semnificativ pe segmentul tău de activitate
  • Reduci sau chiar elimini barierele care te opresc din creștere, distrag atenția, te costă timp și bani, nu stimulează performanța, sunt demotivante, iți afectează profitul
  • Dezbați cum să menții și să atragi din ce în ce mai mulți clienți
  • Cultivi o prietenie durabilă

Business Tuning Group există pentru a oferi prin tehnici de facilitare bine documentate un cadru de alianță pe termen lung în care liderii de afaceri să fie ascultați, motivați și inspirați să ia cele mai bune decizii în față provocărilor și să își creeze propriile planuri de acțiune care să le asigure succesul în optimizarea afacerilor și modelarea excelenței personale.

Deciziile tale de business pot fi mult mai eficace atunci când folosești motivația și ideile pe care ți le oferă de la egal la egal în mod deschis, niște oameni cu experiență, manageri la fel ca tine, care îți sunt aliați în soluționarea provocărilor cu care te confrunți.

Ești mult mai puternic în fața provocărilor atunci când în mod regulat ai alături un coach personal Business Tuning care te ascultă, te stimulează, te ghidează și te provoacă să îți optimizezi continuu afacerea și să excelezi constant în felul în care o conduci.

Ca membru Business Tuning Group, ai la dispoziție 3 tipuri de abonament ce includ activitățile prin care îți dublezi puterea de adaptare în fața provocărilor și îți crești substanțial eficiența de operare a afacerii în cel mult 2 sau 3 ani.

Title Divider
red module

Esențial

Abonamentul Esențial include o întâlnire lunară de Consiliu Consultativ pentru identificarea de strategii și soluții de business, întâlniri care au o durată de 4 ore fiecare.

Cu abonamentul Esențial, timpul  pe care îl aloci lună de lună  pentru a-ți  transforma afacerea folosind  instrumentul Business Tuning Group este de 4 ore. Pentru o investiție de 50 euro/oră beneficiezi de accesul la cumulul de experiență al membrilor Business Tuning Group care permite să îți crești lună de lună  eficacitatea în luarea deciziilor și producerea unor soluții de business mai bune într-o perioadă mai scurtă de timp.

red module

Optim I / Optim II

Abonamentul Optim 1 include o întâlnire lunară de Consiliu Consultativ și o sesiune individuală lunară de 120 min de Tuning Operațional al propriei afaceri.

Abonamentul Optim 2 include o întâlnire lunară de Consiliu Consultativ și o sesiune individuală lunară de 120 min de Tuning Executiv pentru modelarea excelenței personale.

Cu abonamentele Optim1 sau Optim2, timpul pe care îl aloci lună de lună pentru a-ți transforma afacerea folosind instrumentul Business Tuning Group este de 6 ore. Pentru o investiție de 58 euro/oră beneficiezi în fiecare lună de:
– accesul la cumulul de experiență al membrilor Business Tuning Group care permite să îți sporeșți eficacitatea în producerea soluțiilor de business;
– claritatea de viziune și acțiune câștigată alături de coachul personal care te ajută să îți creșți semnificativ valoarea afacerii sau să îți sporeșți în mod considerabil eficacitatea că lider, într-o perioadă mai scurtă de timp.

red module

Premium

Abonamentul  Premium include o întâlnire lunară de Consiliu Consultativ, o sesiune individuală lunară de 120 min  de Tuning Operațional al propriei afaceri și o sesiune lunară de 120 min de Tuning Executiv pentru modelarea excelenței personale.

Cu abonamentul Premium timpul  pe care îl aloci lună de lună  pentru a-ți  transforma afacerea folosind  instrumentul Business Tuning Group este de 8 ore. 

Pentru o investiție de 62 euro/oră  beneficiezi în fiecare lună de:

– accesul la experiența profesională cumulată a membrilor Business Tuning Group care permite să îți sporeșți eficacitatea în producerea soluțiilor de business;

 -claritatea de viziune și acțiune câștigată alături de coachul tău personal care îți accelerează obținerea rezultatelor îmbunătățite pe care le dorești de la propria afacere;

-claritatea de viziune și acțiune câștigată alături de coachul tău personal care îți accelerează obținerea rezultatelor îmbunătățite pe care le dorești de  la tine ca lider.

Aplică pentru statutul de membru și beneficiezi de 50% reducere timp de 6 luni pentru toate abonamentele Business Tuning Group.

Business Tuning Group

#Grup de elită pentru excelența în afaceri

 

2 Întalniri de Consiliu Consultativ pentru Identificare de strategii de business și soluții de operare.

*Întâlniri online de 120 min susținute odată la două săptămâni și coordonate de Facilitatorul Business Tuning Group.

1 Sesiune individuală de Tuning Operațional pentru optimizarea propriei afaceri.

*Sesiune individuală  online de 120 min desfășurată o dată pe lună alături de coachul tău personal Business Tuning.

1 Sesiune individuală de Tuning Executiv pentru modelarea excelenței personale.

*Sesiune individuală  online de 120 min desfășurată o dată pe lună alături de coachul tău personal Business Tuning.

ESENȚIAL

200 / Lună (TVA inclus)
  •  

OPTIM I

350 / Lună (TVA inclus)
  •  

OPTIM II

350 / Lună (TVA inclus)
  •  

PREMIUM

500 / Lună (TVA inclus)
  •  

Ești interesat de “Business Tuning Group”?

VORBEȘTE CU IULIAN

Iulian va fi bucuros să îți răspundă la întrebări și să îți ofere detaliile de care ai nevoie.

Confidențialitate și informații personale.

Prin completarea și trimiterea oricărui formular, prezent în acest site, sunteți de acord cu posibilitatea contactării dumneavoastră folosind una din metodele prezente în formular, prin email sau telefonic, de către unul din reprezentanții 4 Business Tuning SRL.

*Puteţi anula oricând acest acord prin accesarea formularului GDPR de pe pagina Termeni și Condiții, fapt ce va determina o ştergere a datelor de utilizator colectate.
Scroll Up