”Accelerează saltul afacerii de la bun la excelent!”

#Tuning Organizațional
#Tuning Operațional

Business Tuning®
Title Divider

 Se referă la potrivirea valorilor, actualizarea viziunii de business, flexibilizarea rolurilor, modelarea proceselor și optimizarea performanței din cadrul unei organizații în scopul creșterii semnificative a valorii afacerii şi a vitezei de adaptare la schimbare.

Business Tuning® antrenează agilitatea de operare și excelența afacerii
Title Divider

#Tuning Organizațional

Este pasul spre urmatorul nivel de performanță pe care îl pot face managerii unei organizații împreună cu echipele lor prin potrivirea valorilor și optimizarea continuă a performanței bazată pe dezvoltarea și demonstrarea competențelor de leadership și management care fac diferența.

#Tuning Operațional

Este pasul spre următorul nivel de performanță pe care îl poate face o organizație prin producerea incrementală de valoare adăugată, flexibilizarea rolurilor și adaptarea proceselor de operare bazată pe comunicare si feedback.​

Cel mai important activ al unei organizații nu sunt oamenii ci oamenii potriviți. Fiecare om este înzestrat cu un talent care îi oferă privilegiul de a fi unic și de a excela în ceea ce face. Este uimitor cât de mult neglijăm acest adevăr universal. Cu toate că în mediul organizațional excelența este o obsesie constantă, aceasta poate fi atinsă atât timp cât se alege tuningul organizațional pentru a o antrena. Excelența de operare este un efect secundar al efortului de a evita hazardul moral – atunci când cineva acționează fără să își asume responsabilitatea faptelor și a consecințelor acțiunilor sale având tendința să facă pe altcineva răspunzător de acestea.

Într-o organizație, agilitatea de operare poate fi realizată atunci când echipa de conducere alege tuningul operațional pentru prevenirea comportamentului toxic, optimizarea proceselor de operare și actualizarea standardelor de performanță. Evaluarea performanței de echipă  şi a nivelului de satisfacție al clienţilor sunt procesele cheie prin care tuningului operațional realizează adaptarea organizației la schimbare.

Vezi mai jos serviciile Business Tuning®

Title Divider

Business Tuning Group

#Grup de elită pentru excelența în afaceri

Coaching Experience

#Optimizarea performanței și dezvoltare organizațională

Programe de dezvoltare

#Programe de dezvoltare pentru creșterea substanțială a valorii organizației

Top Profil

#Caută dincolo de aparențe

VORBEȘTE CU IULIAN

Iulian va fi bucuros să îți răspundă la întrebări și să îți ofere detaliile de care ai nevoie.

Confidențialitate și informații personale.

Prin completarea și trimiterea oricărui formular, prezent în acest site, sunteți de acord cu posibilitatea contactării dumneavoastră folosind una din metodele prezente în formular, prin email sau telefonic, de către unul din reprezentanții 4 Business Tuning SRL.

*Puteţi anula oricând acest acord prin accesarea formularului GDPR de pe pagina Termeni și Condiții, fapt ce va determina o ştergere a datelor de utilizator colectate.
Scroll Up