”Accelerează saltul afacerii de la bun la excelent!”

#Tuning Organizațional
#Tuning Operațional

Business Tuning®
Title Divider

 Se referă la potrivirea valorilor, optimizarea performanței, coordonarea rolurilor și sincronizarea proceselor din cadrul unei organizații în scopul creșterii semnificative a valorii afacerii.

Business Tuning® antrenează excelența de operare și durabilitatea afacerii
Title Divider

#Tuning Organizațional

Este pasul spre urmatorul nivel de performanță pe care îl pot face managerii unei organizații împreună cu echipele lor prin potrivirea valorilor și optimizarea continuă a performanței bazată pe dezvoltarea și demonstrarea competențelor de leadership și management care fac diferența.

#Tuning Operațional

Este pasul spre următorul nivel de performanță pe care îl poate face o organizație prin coordonarea rolurilor și sincronizarea proceselor bazată pe actualizarea indicatorilor de performanță cheie și creșterea eficacității de guvernare a proceselor de operare.​

Cel mai important activ al unei organizații nu sunt oamenii ci oamenii potriviți. Fiecare om este înzestrat cu un talent care îi oferă privilegiul de a fi unic și de a excela în ceea ce face. Este uimitor cât de mult neglijăm acest adevăr universal. Cu toate că în mediul organizațional excelența este o obsesie constantă, aceasta poate fi atinsă atât timp cât se alege tuningul organizațional pentru a o antrena. Excelența de operare este un efect secundar al efortului de a evita hazardul moral – atunci când cineva acționează fără să își asume responsabilitatea faptelor și a consecințelor acțiunilor sale având tendința să facă pe altcineva răspunzător de acestea.

Într-o organizație, excelența de operare poate fi realizată atunci când echipa de conducere alege tuningul operațional pentru actualizarea standardelor de performanță, clarificarea proceselor de operare și prevenirea comportamentului toxic. Putând fi considerat “procesul proceselor”, evaluarea personalului este procesul cheie de al cărui tuning operațional constant depinde calitatea performanței și durabilitatea unei afaceri.

Vezi mai jos serviciile Business Tuning®

Title Divider

Business Tuning Group

#Grup de elită pentru excelența în afaceri

Coaching Experience

#Optimizarea performanței și dezvoltare organizațională

Fluierul liberului arbitru

#Tuning Executiv pentru modelarea excelenței personale

Top Profil

#Caută dincolo de aparențe

VORBEȘTE CU IULIAN

Iulian va fi bucuros să îți răspundă la întrebări și să îți ofere detaliile de care ai nevoie.

Confidențialitate și informații personale.

Prin completarea și trimiterea oricărui formular, prezent în acest site, sunteți de acord cu posibilitatea contactării dumneavoastră folosind una din metodele prezente în formular, prin email sau telefonic, de către unul din reprezentanții 4 Business Tuning SRL.

*Puteţi anula oricând acest acord prin accesarea formularului GDPR de pe pagina Termeni și Condiții, fapt ce va determina o ştergere a datelor de utilizator colectate.
Iulian Luca
Accredited Master Coach
Webinarul Fluierul Liberului Arbitru JOI 8 OCT 2020 | Ora 14:00
Scroll Up