Formular de aplicare

#Aplică la statutul de membru Business Tuning Group și ai 50% reducere timp de 6 luni la toate abonamentele Business Tuning Group

Title Divider

Valorile fundamentale BUSINESS TUNING GROUP:

 • Membri: mă dedic să ofer un sprijin care să depășească așteptările celorlalți membri de Grup.
 • Angajament : mă voi strădui să respect și să dau satisfacție în mod corespunzător priorităților de buna practică profesională agreate în cadrul Grupului.
 • Oameni potriviti: cred cu tărie că oamenii potriviti sunt capitalul cheie de care depinde înalta performanță. Mă angajez să accelerez descoperirea talentelor și să le aliniez cu scopul organizației.
 • Calitate: mă angajez să fiu preocupat de standarde înalte de performanță și de îmbunătățirea continuă a activității tuturor membrilor din Grup.
 • Respect: recunosc diversitatea oamenilor și organizațiilor. Scopul meu este de a conlucra cu organizațiile care pun în valoare potențialul angajaților.
 • Responsabilitate socială: voi adopta un comportament care să dovedească integritate în afaceri și relații.

Principiile de acţiune BUSINESS TUNING GROUP (BTG):

 1. Optimizarea afacerilor membrilor BTG prin implementarea continuă și timpurie a soluțiilor de business de valoare.
 2. Deschiderea la idei pentru schimbare chiar și atunci când nimic nu pare că mai trebuie schimbat.
 3. Identificarea lună de lună a soluțiilor utile de business.
 4. Colaborarea strânsă a membrilor în cadrul întâlnirilor BTG.
 5. Elaborarea de soluții și strategii de business prin și pentru membrii BTG.
 6. Conversațiile față în față (offline sau online) sunt cea mai bună formă de comunicare.
 7. Măsura de bază pentru optimizarea afacerii unui membru BTG o reprezintă soluția de business utilă care îndeplinește nevoia de schimbare a acestuia, este aplicabilă în propria organizație și este validată de acesta.
 8. Optimizarea susținută a propriei afaceri, capabilă să mențină un ritm constant.
 9. Atenție continuă la dezvoltarea propriilor angajați și la excelența de operare a acestora.
 10. Simplitatea soluțiilor de business – cu un efort minim de muncă la elaborarea şi aplicarea lor, să se obțină pas cu pas un impact notabil de optimizare a afacerii.
 11. Cele mai bune soluții de business apar spontan în cadrul BTG prin feedback, comunicare, autodisciplină și încrederea reciprocă între membrii.
 12. Lună de lună membrii BTG reflectează la cum pot deveni mai eficace în calitate de lideri de ai propriilor afaceri și își adaptează comportamentele în consecință.

Termeni generali:

 • Sunt de acord să particip la întâlnirile lunare ale Grupului sau în situații speciale să trimit în calitate de adjunct o persoană care să mă înlocuiască și totodată să respect promisiunea ca în astfel de cazuri să notific în scris facilitatorul Business Tuning Group.
 • Sunt de acord să nu folosesc informațiile confidențiale pe care le aud, văd sau le primesc în scopul câștigurilor personale. Aceste informații sunt confidențiale și nu vor fi discutate în afara întâlnirilor Business Tuning Group.
 • Sunt de acord ca întodeauna să reprezint Business Tuning Group într-o manieră profesionistă.
 • Sunt de acord și înțeleg că acest acord de adeziune nu are limite restrictive. Acordul poate fi terminat oricând de către fiecare parte printr-o notificare scrisă trimisă înainte cu o lună de la data la care se solicită terminarea acordului.
 • Înțeleg că acest acord de adeziune este Anexa care face parte integrantă din contractul cadru de prestări servicii  oferite  membrilor  Business Tuning Group.

Te rugăm să confirmi aplicarea la statutul de membru Business Tuning Group completând formularul de mai jos.

VORBEȘTE CU IULIAN

Iulian va fi bucuros să îți răspundă la întrebări și să îți ofere detaliile de care ai nevoie.

Confidențialitate și informații personale.

Prin completarea și trimiterea oricărui formular, prezent în acest site, sunteți de acord cu posibilitatea contactării dumneavoastră folosind una din metodele prezente în formular, prin email sau telefonic, de către unul din reprezentanții 4 Business Tuning SRL.

*Puteţi anula oricând acest acord prin accesarea formularului GDPR de pe pagina Termeni și Condiții, fapt ce va determina o ştergere a datelor de utilizator colectate.
Scroll Up