Vrei mai mult de la Business?

Eşti om de afaceri, antreprenor, director executiv sau manager? Sunt bune rezultatele de business pe care le-ai obţinut până acum? Cu siguranţă că da! Dar nu eşti mulţumit doar cu rezultate bune, tu vrei mai mult – vrei să excelezi!

Dacă eşti pregătit să-ţi creşti afacerea, coaching-ul este tot ce ai nevoie pentru a-ţi duce business-ul la următorul nivel.

Iată promisiunea pe care ţi-o face Iulian dacă alegi să fie coach-ul tău:

„Sunt aici să fac echipa cu ţine pentru că tu să-ţi creşti semnificativ valoarea companiei, unităţii sau a echipei pe care o conduci. De-acum nu mai eşti singur în găsirea soluţiilor, înfruntarea provocărilor sau a oportunităţilor cu semne de întrebare. Ne vom întâlni şi vom discuta lunar luarea măsurilor care te vor ajută să-ţi stabileşti scopuri şi priorităţi, să-ţi aliniezi organizaţia şi să-ţi mişti cu eficacitate afacerea spre succes. Coaching-ul este calea spre înainte care te conduce către înalta performanţă, echilibru şi bucuria de a te simţi complet. Mă bucur să ştiu că putem paşi împreună pe această cale.”

Iulian este coach acreditat internaţional IIC&M şi este certificat în utilizarea metodologiei GOLD™ coaching pe baza căreia îţi poţi creşte substanţial valoarea companiei sau unităţii pe care o conduci în decursul unei perioade de 2 sau 3 ani. În cazul în care te-ai decis, contactează-l pe Iulian aici pentru a discuta personalizarea programului tău de coaching.

Creşte-ţi valoarea afacerii ! Fii campionul domeniului tău de activitate!

Scroll Up