Cum depăşeşti limitele perfomanței afacerii tale?

Afacerea, organizația pe care o conduci și rezultatele pe care aceasta le produce, reprezintă materializarea așteptărilor create de gândirea ta și validate printr-un anumit model. În cazul în care te nemulțumește ceva la afacerea ta înseamnă că ai devenit prizonierul limitelor modelului tău.

Tindem să vedem ceea ce ne așteptăm să vedem. Ne programăm reușita sau eșecul în funcție de felul în care alegem să ne îmbunătățim sau nu modelul prin care ne producem și ne îndeplinim propriile așteptări. Acest model dovedit prin performanța comportamentului nostru, are susținerea cunoștințelor și abilităților pe care le avem și este adânc înrădăcinat în ceea ce credem în mod conștient și inconștient că este important și adevărat pentru noi și despre noi înșine. Atât realizările cât și eșecurile noastre se datorează modelului propriu prin care vedem și trăim realitatea. Acest lucru confirmă faptul că modelul nostru este imperfect și că este necesar să-l îmbunătățim, dacă vrem să reușim să realizăm nivelul următor al așteptărilor noastre. Totuși datorită rădăcinilor adânc înfipte în zonele de ignoranța ale conștientului – ceea ce nu știm că nu știm și ceea ce nu știm că știm – modelul nostru este extrem de rezistent la schimbare și fără să ne dăm seama, el poate continua să ne saboteze realizarea noilor așteptări. Mulți oameni de business nu realizează că acest lucru se întâmplă zi de zi și se complac în a fi prizonierii limitelor propriului model, manifestând o atitudine negativă față de schimbarea acestuia și căutând mereu în alte părți pe cei vinovați de nemulțumirilor lor. Așa se explică de ce cei mai mulți din ei se luptă, esuează sau își petrec cariera frustrați și muncind din greu pentru beneficii descrescătoare.

Valoarea afacerii pe care o conduci, de care depinde bunăstarea financiară și libertatea stilului tău de viată, nu va putea deveni niciodată mai mare decât o poate face modelul produs de calitatea gândirii tale. Dacă vrei să-ți crești afacerea, să-ți sporesti profitul, să te bucuri de sigurantă financiară și de libertate, să preiei controlul asupra propriului business și a vieții tale, trebuie să schimbi modelul. Numai schimbând modelul poți reduce diferența dintre așteptări și realizări. Totuși, de unul singur ai șanse minime să poți schimba modelul, pentru că tu ești una cu modelul iar mecanismele inconștiente de apărare ale propriei zone de confort tind să îți neutralizeze inițiativa conștientă de schimbare. De câte ori nu ți s-a întâmplat să găseşti argumente convingatoare pentru a-ţi motiva amânarea sau renunţarea la ceea ce în mod logic ai considerat că este benefic să faci pentru tine sau afacerea ta?

Poți fi sigur că schimbi modelul doar atunci când accepți să faci în mod activ ceva care să îți ridice nivelul abilitătii de a gândi, dincolo de condițiile și circumstanțele actuale de business sau ale vieții personale care te nemulțumesc. Numai așa îți poți accesa uimitoarea creativitate a minții tale care îți va produce schimbarea modelului.

Cu acceptul tău, îți pot sta alături pentru a-ți fi cu adevărat de folos. Pentru a te asigura că schimbi modelul care îți limitează afacerea, îți ofer ocazia specială de a folosi instrumentul GOLD Coaching.

GOLD Coaching este conceput pentru a-ți servi într-un singur scop: să garanteze creșterea semnificativă a valorii afacerii tale, pe parcursul unei perioade de doi sau trei ani.

Fiind alături de tine în calitate de coach și utilizând GOLD Coaching, îți poți debloca și amplifica forța creatoare a gândirii tale pentru a produce procesul de îmbunătățire a modelului de operare a afacerii și de creștere semnificativă a valorii acesteia. Acest proces durează pe parcursul a 12 sesiuni personale de lucru, desfăsurate fiecare o dată pe lună timp de 2 ore și programate în funcție de disponibilitatea ta.
În timpul procesului Gold Coaching îți accesezi din tine resursele cheie prin care poți realiza:

  • Stabilirea celor mai importante obiective pentru viitorul afacerii
  • Îmbunătătirea substantială a modului de operare al propriei afaceri
  • Adoptarea stilului de conducere pentru realizarea schimbărilor de impact durabil în cadrul companiei
  • Dezvoltarea substantială a vanzărilor profitabile

Utilizând GOLD Coaching, identifici, obții și validezi un model capabil de creștere semnificativă a valorii afacerii tale prin concentrarea pe rolul tău de manager, pe provocările și limitele care stau în calea aspirațiilor tale personale și de business şi pe cum să produci rezultatele pe care mai degrabă le vrei, decât cele pe care în mod curent le ai.

Poți să petreci o viată citind cărti, la seminarii, în întâlniri de afaceri sau în școli de afaceri și să nu afli niciodată cum să faci pentru ca impreună cu echipa ta să îți duci afacerea la următorul nivel. Și aceasta pentru că ceea ce cauți nu vei găsi niciodată în afara ta. Tu ești cel care trebuie să schimbe modelul.
Instrumentul GOLD Coaching este strict personalizat pe interesele tale şi rezultatele pe care le obții depind strict de ceea ce tu poți crea folosindu-te de el. Vei ști dacă functionează pentru tine doar dacă vei alege să-l folosești. În cazul în care vei constata că nu îți este potrivit, poți renunța oricând la el.

Atitudinea pozitivă fată de imbunătătirea modelului produs de calitatea gândirii tale, determină evoluția ta și creșterea substantială a valorii afacerii pe care o conduci.

Dacă apreciezi că nu există vreun motiv logic care să te împiedice să folosești instrumentul GOLD Coaching, te rog să accepți invitația de a participa la o sesiune de lucru personală gratuită utilizând formularul de contact

Cu bună intenție, îți pot sta alături pentru a-ți fi cu adevarat de folos.

Scroll Up