BTG image.

Cum să îți multiplici puterea de adaptare în fața provocărilor de business

Ești la conducerea unei firme din sectorul IMM ?

Criza pandemică te obligă să te adaptezi rapid dacă vrei că firma ta să continue să existe și să prospere. Fără îndoială, accesarea granturilor ajutor de stat pentru capital de lucru sau învestiții pot susține afacerea o perioadă, dar după aceea ce se întâmplă?

COVID19 aduce în calea oricărei afaceri provocări precum:

– scăderea încasărilor;

– restrângerea activitățîi de business;

– necesitatea  introducerii lucrului online;

– riscul de infectare al angajaților;

– implicatiile muncii de acasă.

Cum te vei putea asigura că afacerea ta este capabilă să facă față pe termen lung acestor provocări?

Atunci când conduci o afacere, tu reprezinți afacerea. Și de aceea ai nevoie să excelezi în modul în care gândeșți și iei deciziile pentru ca afacerea ta să facă față cu succes provocărilor cauzate de faptele brute ale realitățîi. Atunci când conduci o afacere, uneori te poți simți singur și vulnerabil în fața provocărilor. Și de aceea ai nevoie de niște aliați cu experiență care să te sprijine în confruntarea cu necunoscutul despre care nu poți vorbi cu proprii angajați.

Cum te-ai simți dacă ai avea la dispoziție un instrument special creat să te ajute să excelezi în luarea deciziilor de business și totodată să te motiveze să abordezi provocările actuale cu încredere și plin de optimism? 

Acest instrument se numește Business Tuning Group și este la îndemâna antreprenorilor, liderilor de business și managerilor de companii din sectorul IMM care vor să identifice cele mai bune strategii de business, să își optimizeze propria afacere și să își modeleze excelența personală.

Business Tuning Group este un grup de elită pentru excelență în afaceri ce se formează din cel mult 15 membri care sunt antreprenori şi manageri din sectoare de activitate diferite. Aceștia se întrunesc online lună de lună într-o şedinţă  de consiliu consultativ și sunt implicați în soluționarea problemelor de business, optimizarea propriilor afaceri și punerea în valoare a excelenței personale prin dialog de idei și schimb de experienţă de la egal la egal.

Puterea de adaptare a unui lider de business în faţa provocărilor depinde de claritatea viziunii sale, de calitatea deciziiilor pe care le el ia, de motivația cu care el își antrenează organizația și de înțelepciunea și experiența oamenilor care îi sunt alături.

Prin  puterea sa de adaptare liderul determină nivelul de reziliență sau capabilitatea propriei organizații de a face față schimbărilor bruște din mediul de business

Vrei să îți multiplici puterea de adaptare în fața provocărilor? Te invit sa devii membru al grupului de elită pentru excelență în afaceri, Business Tuning Group. 

Ce  este, de ce există, ce face și cum te poate ajuta Business Tuning Group găsești aici.

Scroll Up