Instrumentul cheie pentru liderii de business care vor mai mult de la afacerile lor

Afacerea ta reprezinta modul in care ai ales sa-ti servesti clientii prin tot ceea ce stii sa faci cel mai bine, tot ceea ce te pasioneaza mai mult si tot ceea ce te-ar satisface cel mai bine financiar.
Provocarea ta este sa-ti duci afacerea mai departe cu eficacitate si eficienta sporita indiferent de obstacolele cu care te confrunti.

Ca sa reusesti ai nevoie sa stii care este drumul cel bun pe care sa-ti duci afacerea si sa fii gata sa faci schimbarile potrivite inainte ca rezultatele nedorite sa te oblige sa actionezi.

Cresterea valorii afacerii este drumul cel bun pe care ai nevoie sa-l urmezi pentru ca afacerea ta sa devina stabila, prospera si sa faca fata cu bine constrangerilor din mediul de business.

A te concentra pe cresterea valorii afacerii tale este asemenator cu a te concentra pe asigurarea vigurozitatii radacinilor unui pom roditor. Daca te asiguri ca ingrijesti bine radacinile nu ai de ce sa te temi ca nu vei obtine roadele dorite. Dar daca neglijezi radacinile cu siguranta pomul tau mai devreme sau mai tarziu va inceta sa mai rodeasca.

Indiferent de marimea afacerii pe care o conduci, daca nu-ti dedici cel putin o zi pe luna in care sa lucrezi la cresterea valorii acesteia exista posibilitatea sa simti nesiguranta viitorului datorita:

  • epuizarii provocate de efortul considerabil pe care il depui zi de zi pentru a-ti mentine afacerea in functiune

  • nemultumirilor din cauza lipsei resurselor, clientilor insuficienti si a profitului scazut

  • temerilor provocate de mediul de afaceri competitiv

  • vulnerabilitatii fata de factorii externi sociali, tehnologici, economici si politici fata de care ai un grad scazut de adaptibilitate

Ca sa reusesti sa cresti valoarea afacerii tale ai nevoie sa fii mereu la “timona” si sa nu te lasi purtat de “valurile” urgentelor de zi cu zi care te pot duce in deriva tinandu-te ocupat si furand din timpul de care ai nevoie pentru a realiza nivelul urmator al afacerii tale. Efortul de a face fata diferitelor motive care te-ar putea mentine in zona de confort si te-ar face sa neglijezi, sa eziti sau sa amani sa-ti cresti valoarea afacerii va fi recompensat prin sporirea semnificativa a profitului pe care afacerea ta il va obtine performand la urmatorul nivel de dezvoltare.

Sta in puterea ta sa alegi sa duci propria afacere la urmatorul nivel si sa atragi viitorul favorabil sau sa o mentii la un nivel de suficienta satisfacator pentru moment si sa atragi un viitor incert.

Cel mai la indemana instrument de crestere a valorii afacerii tale cu efecte garantate pe termen lung este The Alpha Group.

The Alpha Group (TAG) este un concept Noble Manhattan Coaching Ltd. şi reprezintă un grup de business international destinat antreprenorilor si managerilor din sectorul IMM care au putere de decizie în companiile pe care le conduc. (www.the-alpha-group.biz)

TAG si-a inceput activitatea in Romania avand disponibile locuri limitate ce pot fi ocupate de lideri de business care nu fac parte din acelasi domeniu de activitate.

Cuprinzand metodologii structurate si testate, TAG este instrumentul cheie prin care liderii de business isi pot creste semnificativ valoarea afacerii, isi pot domina sectorul de activitate si pot obtine prosperitatea personala si profesionala experimentand apartenenta la un grup exclusivist international. Membrii TAG se reunesc o data pe luna in cadrul unei intalniri de Board in care sunt antrenati sa se concentreze pe cresterea valorii propriei afaceri prin:

  • crearea unei viziuni mai clare a propriei afaceri

  • identificarea strategiilor de crestere rapida a valorii companiei

  • castigarea unui nivel inalt de motivatie pentru a face fata obstacolelor din mediul de business

  • obtinerea unor perspective mai largi asupra deciziilor de actiune, extinderea si consolidarea relatiilor de business

  • dobandirea sigurantei in luarea deciziilor de actiune pe termen mediu si lung

  • accesarea relatiilor de business la nivel international

“The Alpha Group poate deveni cu usurinta cea mai eficienta unealta de business la indemana managerilor si antreprenorilor. A avea o perspectiva mai larga asupra propriei afaceri conduce la cresterea performantei rezultand un nivel de stres mai scazut si cresterea energiei creative. In calitate de membru The Alpha Group ai la dispozitie un catalizator care iti favorizeaza realizarea potentialului tau maxim”, spune Gerard O’Donovan, fondator şi CEO Noble Manhattan Coaching Ltd.

Daca vrei mai mult de la afacerea ta poti experimenta The Alpha Group pentru a verifica masura in care ti se potriveste. Iti stau cu placere la dispozitie cu informatii detaliate despre cum poti testa acest instrument.

Scroll Up