Alături de tine să-ți fiu de folos!

Cu cât ești mai sus în ierarhia unei organizații cu atât mai mult îi înțelegi mai bine rostul, te identifici cu ea și trăiești mai intens atât momentele ei de vârf cât și pe cele de cumpănă. Curajul de a-ți asuma riscuri și ambiția ta de a reuși dau tonul performanței echipelor pe care le conduci. Totuși se întâmplă deseori să realizezi cu îngrijorare că trebuie să faci față de unul singur unor provocări majore care te macină și pe care nu poți să le împărtășești cu echipa.

Ești stăpânul propriei afaceri și de tine depinde îmbunătățirea performanței companiei pe care o conduci. Știi să planifici obiectivele de business și să organizezi etapele de lucru pentru atingerea lor. Intuiești perfect că energia afacerii tale vine din interiorul angajaților și ești preocupat de îmbunătățirea performanței acestora precum și de schimbarea permanentă a strategiilor de lucru pentru a fi înaintea competitorilor.

Cu sigurantă că știi foarte bine ceea ce trebuie să faci pentru a-ți conduce eficient compania : Planificare, Stabilirea direcției de acțiune, Organizarea de resurse și oameni, Motivare oameni, Alinierea și coordonarea oamenilor, Controlul și rezolvarea problemelor, Asigurarea disciplinei și Încurajarea schimbării.

Un “Master Chef” știe “ce” ingrediente trebuie să folosească pentru a-și dovedi măiestria. Dar mai mult și mai mult,  înțelege că secretul său stă mai degrabă în “cum” să folosească ingredientele pentru a putea obține acea rețetă culinară de success care să facă diferența printr-un gust plăcut, unic și memorabil. Îți dorești să fii mereu mai bun în ceea „ce știi să faci” decât să te mulțumești cu ceea „ce știi că trebuie să faci” ?

  • Vrei să afli cum poți înfrunta eficient provocările fără să te simți singur în vârful piramidei ?
  • Ești interesat să știi cum să fii sigur că obții rezultatele dorite ?
  • Îți dorești să afli cum să crești performanța oamenilor pe care îi conduci ?
  • Vrei să știi cum să devii mai bun în rolul tău de manager ?

Ce-ai zice dacă aflând răspunsurile corecte la întrebările de mai sus ți-ai tripla valoarea afacerii ?
Pot fi alături de tine să-ți fiu de folos pentru ca tu să afli răspunsurile potrivite. În cazul în care dorești, ne putem întâlni în funcție de disponibilitatea ta, pentru 30 minute la o cafea sau pe Skype. Te rog să confirmi acordul tău prin email la: [email protected].

Scroll Up