„Certificat Fundamentele Coachingului”

Păşeşte pe calea leadershipului inspirațional prin însuşirea

tehnicilor de coaching în cadrul programului:

 

„Certificat Fundamentele Coachingului”
oferit de Noble Manhattan Coaching și conceput special pentru managerii care vor să-și îmbunătăţească abilităţile de leadership şi management.

Pentru prima oară în GALATI,
etapa de CURS INTENSIV | 10, 11, 12 Iunie 2016

Acest program este pentru tine pentru că:

  • vrei să înveţi cum să foloseşti uneltele de coaching (personal şi/sau profesional);
  • vrei să aplici tehnici şi instrumente de coaching la locul de muncă, în relaţiile cu colegii, membrii echipei;
  • vrei să îţi creşti eficienta in comunicare, supervizare, leadership şi management;
  • vrei un program flexibil de asimilare al unor noi cunostinţe pentru care ai la dispozitie maxim 10 luni pentru finalizarea etapelor de parcurs;
  • vrei să înveţi de la cei mai buni din domeniu.

Programul este acreditat de Institutul Internaţional de Coaching & Mentoring (IIC&M) şi de Institutul de Leadership si Management (ILM).

Noble Manhattan Coaching, este cea mai raspandită scoală de coaching din lume,fiind infiinţată din 1993. Oferă o gamă largă de programe individuale şi dedicate companiilor, majoritatea fiind acreditate (la nivelul 7) de Institutul de Leadership si Management– ILM şi Institutul Internațional de Coaching şi Mentoring – IIC&M.

Dacă îti rezervi locul până pe 31 Mai 2016 economiseşti 500 Euro, investind numai 1750 Euro/persoanâ, faţă de preţul întreg de 2250  Euro/persoană.(la acest preţ se aplică TVA)

Reduceri si mai mari pentru grupuri de persoane sau aplicanti la burse Noble Manhattan şi APL (application for prior learning). Costul final al programului este personalizat în funcție de situația individuală personală şi profesională.

Pentru înregistrări, informații si modalitatea de plată vă rugăm să ne contactati la [email protected] sau la telefon  0722369049.  

Scroll Up