Nevoia de Manageri Coach

Până mai în urmă cu vreo două decenii, managerii obţineau rezultatele dorite de la angajaţii lor având grijă să facă foarte bine doar managementul performanţei acestora: recrutarea angajaţilor, organizarea resurselor, trasarea sarcinilor, monitorizarea şi evaluarea performanţei şi după caz recompensa sau penalizare.

Pe parcurs, managerii şi-au dat seama că pot obţine o mai mare stabilitate a personalului dacă pe lângă funcţia tradiţională de manager ar îndeplini cu succes şi funcţia de lider. Rezultatele s-au îmbunătăţit radical, angajaţii având acum manageri care nu le spuneau doar ce şi cum să facă lucrurile ci le dădeau şi un imbold emoţional pozitiv prin principiile şi valorile călăuzitoare ale organzatiei care îi însufleţeau pe oameni să mişte lucrurile. Totuşi managerii au constatat că în era internetului când puterea informaţiei este la îndemână oricui şi Generaţia Y  este cea care da tonul la performanţă în orice organizaţie, cei mai buni angajaţi îi părăsesc.

 

Ei şi-au dat seama că pentru a obţine rezultatele dorite de la angajaţii lor, trebuie să facă ceva ce nu au mai făcut: să renunţe la a considera angajaţii doar nişte automate de realizat obiective de business în schimbul unui salariu, să le accepte şi să creadă în stilul lor propriu de a gândi şi face lucrurile şi să le îndeplinească acestora dorinţa de dezvoltare personală şi profesională conform propriilor lor aşteptări.

 

Aşa s-a realizat că cel puţin în următorii ani, un manager pentru a putea menţine echilibrul în organizaţie şi totoadata pentru a obţine cei mai bun de la oamenii săi este obligat ca pe lângă funcţiile de manager şi lider să îndeplinească şi funcţia de coach.

 

Dacă ești manager cu siguranță că vrei o echipă loială și performantă cu care să răzbați în toate provocările de business cu care să te confrunți.  Poate că ți-ai dori ca oamenii din echipa ta:

 

  • Să pună pasiune în tot ceea ce fac
  • Să ofere cu bucurie cele mai bune idei și soluții
  • Să facă lucrurile cu responsabilitate și discernământ
  • Să lupte pentru reușită
  • Să obțină rezultatele pe care le aștepți
  • Să-și bate propriile recorduri
  • Să fie onești și disciplinați
  • Să îți ușureze munca de manager

 Ce ai putea face pentru a-ți împlini dorința ?

 

Poti sa devii un Manager Coach urmand programul oferit de Noble Manhattan Coaching și conceput special pentru managerii care vor să-și îmbunătăţească  abilităţile de leadership şi management:

 

„Certificat Fundamentele Coachingului” 

 

Pentru prima oară în GALATI, 

etapa de CURS INTENSIV | 10, 11, 12 Iunie 2016

Sunt disponibile doar 15 locuri. Rezerva locul tau până pe 31 Mai 2016 si afla cat de mult poti să economisesti !  Pentru detalii, vă rugăm să ne contactati la [email protected] sau la telefon  0722369049. 

Noble Manhattan Coaching, este cea mai raspandită scoală de coaching din lume,fiind infiinţată din 1993. Oferă o gamă largă de programe individuale şi dedicate companiilor, majoritatea fiind acreditate (la nivelul 7) de Institutul de Leadership si Management– ILM şi Institutul Internațional de Coaching şi Mentoring – IIC&M.

Scroll Up