Cum să scoți ce e mai bun din oamenii cu care lucrezi ?

Dacă eşti manager, cu sigurantă vrei ca angajatii tăi să fie cei mai buni. Poți să scoți tot ce este mai bun din oamenii cu care lucrezi doar dacă îţi dezvolţi abilitățile de coaching.

Urmează programul „Certificat Fundamentele Coachingului” oferit de Noble Manhattan Coaching și conceput special pentru managerii care vor să-și imbunătățească abilitățile de a obține cel mai bun randament din partea angajaților.

„Certificat Fundamentele Coachingului”

Pentru prima oară în GALATI,

etapa de CURS INTENSIV | 10, 11, 12 Iunie 2016

Mai sunt disponibile doar 7 locuri. Dacă îti rezervi locul până pe 31 Mai 2016 economiseşti 500 Euro, investind numai 1750 Euro/persoanâ, faţă de preţul întreg de 2250  Euro/persoană.(la acest preţ se aplică TVA). Află  cât de mult poti economisi dacă îti rezervi locul în „Săptămâna Internaţională a Coachingului” (16-22 Mai). Reduceri si mai mari pentru grupuri de persoane sau aplicanti la burse Noble Manhattan şi APL (application for prior learning). Costul final al programului este personalizat în funcție de situația individuală personală şi profesională. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactati la [email protected] sau la telefon  0722369049.  Noble Manhattan Coaching, este cea mai răspândită şcoală de coaching din lume, fiind înfiinţată din 1993. Oferă o gamă largă de programe individuale şi dedicate companiilor, majoritatea fiind acreditate (la nivelul 7) de Institutul de Leadership şi Management– ILM şi Institutul Internaţional de Coaching şi Mentoring – IIC&M. Acest program îţi este potrivit pentru că:
  • vrei să înveţi cum să foloseşti uneltele de coaching (personal şi/sau profesional);
  • vrei să aplici tehnici şi instrumente de coaching la locul de muncă, în relaţiile cu colegii, membrii echipei;
  • vrei să îţi creşti eficienta in comunicare, supervizare, leadership şi management;
  • vrei un program flexibil de asimilare al unor noi cunostinţe pentru care ai la dispozitie maxim 10 luni pentru finalizarea etapelor de parcurs;
  • vrei să înveţi de la cei mai buni din domeniu.
Programul este acreditat de Institutul Internaţional de Coaching & Mentoring (IIC&M) şi de Institutul de Leadership si Management (ILM).
Scroll Up